Digital marketing

Maak optimaal gebruik van de kracht van het internet.

Wat is digital marketing?

De tijd dat je alleen een website nodig had ligt ver achter ons. Social media en digital marketing gaan een grotere rol spelen en het is verstandig om mee te gaan met die trend.

Social media zijn bij uitstek geschikt om snel informatie over jouw bedrijf te delen en vragen van potentiële klanten te beantwoorden. Het bereik van social media is kort maar erg groot.

Welke social media moet ik gebruiken?

Dat ligt helemaal aan wat jezelf het prettigst vind. De een kiest voor Facebook de ander voor Twitter of Instagram.

Kies er hooguit twee, het bijhouden van meerdere media kost erg veel tijd.

Google zakelijk.

Veel ondernemers weten niet van het bestaan van 'Google mijn bedrijf', en dat is jammer want het biedt veel mogelijkheden om je bedrijf gratis te promoten. Zo kun je foto's van je bedrijf, producten en medewerkers plaatsen maar ook (korte) berichten posten.

Het bereik van 'Mijn Bedrijf' is erg groot omdat het bij de zoekresultaten in Google vermeld wordt.

Nieuwsbrieven en e-books.

Door het uitgeven van nieuwsbrieven kun je bezoekers aan je binden. Zij zijn de eersten die je informeert over eventuele acties. Nieuwe abonnees zou je korting op producten of diensten kunnen aanbieden.

Deel je kennis over een product via een e-book. Iedereen die zijn of haar e-mailadres achterlaat op jouw website kan dat e-book gratis downloaden. Op die manier kun je duidelijk in kaart brengen welke bezoekers voor welke producten of diensten belangstelling hebben en voorkom je dat je e-mails stuurt aan de verkeerde doelgroep.

Kan ik je helpen bij het opzetten van digital marketing?

Neem contact met me op.

Wacht niet langer en maak een afspraak.

Het kost je hooguit 1 minuut.