Bemio helpt je om je nieuwe website vindbaar te maken.

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Misschien ben je hier gekomen met een zoekopdracht als: “webdevelopment zwolle” of “eenvoudig te onderhouden website” in Google of een andere zoekmachine.
Je stelt de zoekmachine die vraag en de websites met het beste antwoord staat hoog in de zoekresultaten, die websites hebben een hoge ranking.
De zoekopdracht in Google

Eigenlijk moet je voorspellen welke vraag een zoeker gaat stellen om uiteindelijk bij jouw pagina terecht te kunnen komen.
Het 'voorspellen' van de vraag en het formuleren van het antwoord is werk voor specialisten en tijdrovend, het succes of falen van de website kan er vanaf hangen. Iedere bezoeker kan conversie betekenen.

Alleen uitstekende zoekmachinemarketing of SEM (Search Engine Marketing) maakt van een zoeker een bezoeker, en dat kan conversie opleveren. Scoren bij Google.
Maar er is meer nodig voor goede zoekresultaten, websites moeten aan een aantal strenge eisen van zoekmachines voldoen. Zoals:

  • Geschikt voor mobiel gebruik.

  • Geschreven in foutloze code.

  • Iedere pagina van de website moet voorzien zijn van een duidelijke en unieke titel.

  • De omschrijving van de pagina moet kloppen met de tekst van die pagina.

  • De inhoud van de pagina's -de content- moet regelmatig aangepast worden, actueel zijn.

Daarin kun je rekenen op Bemio.
Voor en tijdens de bouw wordt al rekening gehouden met zoekmachineoptimalisatie (SEO).
Iedere website van Bemio voldoet aan de eisen bovendien is de website ook supersnel. Die snelheid is niet alleen goed voor de ranking maar voor bezoekers met een mobiel apparaat erg prettig. Niemand houdt van wachten tenslotte.

Vindbaarheid is iets waaraan je moet blijven werken.
Doe je dat namelijk niet neemt waardering van o.a. Google af en zakt de website in de waardering en is alle werk voor niets geweest.

Je website heeft dus onderhoud nodig.
En dat onderhoud kan via het eenvoudige CMS van Bemio: De webmanager. Standaard heeft de Webmanager alle mogelijkheden voor zoekmachineoptimalisatie, en dat zonder ingewikkelde plugins.

De Bemio Webmanager

Meer over het onderhoud van je website met de Bemio Webmanager

Maak direct een afspraak

Het kost je hooguit 1 minuut.


Google maps kaart naar Bemio

Fivel 74 8032 MV Zwolle

06 27860353

Maan- t/m vrijdag: 09.00 tot 21.00 uur

KVK: 68476426